English | Deutsch | Italiano

Oleander Apartmani Selce: Smještaj

 


Oleander apartmani

Apartmani

Oleander apartmani su klimatizirani, moderno opremljeni i namješteni i imaju jednu ili dvije dvokrevetne sobe, kupaonu s tušem, dnevnu sobu s satelitskom televizijom i kuhinju. U dnevnoj sobi nalazi se kauč. Svi apartmani i sobe imaju balkon ili terasu. U vrtu vile nalazi se vrtna garnitura za sjedenje i roštilj.

Nudimo ukupno četiri apartmana sljedećih veličina:

Apartman 1: Za 2+1 osobe, površine 42 m2. Apartman se nalazi u prizemlju, ima dnevnu sobu s terasom, te spavaću sobu s balkonom, kuhinju i kupaonu.
Apartman 2: Za 2+1 osobe, površine 42 m2. Apartman se nalazi u prvom katu, ima dnevnu sobu s terasom, te spavaću sobu s balkonom, kuhinju i kupaonu.
Apartman 3: Za 4 osobe, površine 52 m2. Apartman se nalazi u prvom katu, ima dnevnu sobu s prekrasnom terasom u hladu vinove loze, spavaću sobu, kuhinju i kupaonu.
Apartman 4: Za 4+2 osobe, površine 65 m2. Apartman se nalazi u drugom katu, ima dnevnu sobu s terasom, te dvije spavaće sobe svaka s balkonom, kuhinju i kupaonu.

Tlocrti apartmana: Za detaljan izgled apartmana molimo kliknite ovdje da pogledate tlocrt kuće.

Soba

Osim apartmana Oleander apartmani nude i dvokrevetnu sobu. Soba ima svoju privatnu kupaonu s tušem, umivaonikom i WC-om. Soba se nalazi u 1. katu, uz Apartman 2, s kojim se može kombinirati u slučaju potrebe za većim prostorom (4+1 osoba).

Oleander apartmani

 

   
Copyright © Oleander Apartments